Receptes on lineS
abadell Receptes

Carrer Borrell, Nº 9. Sabadell.  Barcelona

Tel. 93 727 37 16 / 665 966 039.


Què és?Us presento el meu servei de receptes on line. Una memòria virtual penjada al hiperespai on podeu accedir a totes les receptes, vídeos i fotos que vaig fent a l’Escola de Cuina Romaní de Sabadell.

El servidor es diu DropBox i allà hi disposo d’11 gigues per anar penjant tot el que feu quan veniu a qualsevol  curs o taller.

D’aquesta manera tot podeu veure els continguts dels taller que no heu pogut fer. I m’estalvio el treball d’anar enviant-vos per email, totes les receptes que em demaneu. Tot és allà.


Amés  del receptari veureu un apartat que diu: “+Informació”. Si entreu a la carpeta de “Dietètica” hi trobareu els manuals que faig per
·        Fer amanides
·        Fer vinagretes
·        Coure els llegums
·        Coure els cereals
I més. Aniré penjant més continguts a mida que l’any ens faci més vells i més savis.

Hi ha carpetes que son buides de moment. Com ara la d’establiments on comprar aliments tradicionals, sans i estalvis de ingredients químics.

Ho estic preparant, tot arribarà. Per accedir al sistema només m’ho heu de demanar per correu a info@cuinaromani.com. Un cop rebeu la invitació  seguiu els passos que indico i a gaudir.

Amb tot això hi ha una pretensió més enllà. Protegir el nostre paisatge, el nostre entorn natural i agrícola – la biodiversitat-. Protegir els nostres pagesos i productors que fan les coses ben fetes tal com les feien els nostres avis.

Però també protegir la nostra pobre salut tant malmesa quan complim anys degut a la mala alimentació. I és que ens deixem enganyar per les campanyes publicitàries agressives. Això si que es deuria considerar violència.

Mentre no hi hagi més sensibilitat i respecte per les persones, jo al menys miraré de donar opcions; a tots vosaltres però també a ells –els qui haurien de protegir-nos, representar-nos, consultar-nos i es clar, no fer-nos punyetero cas.

Tornant al tema. El sistema es democràtic, vull dir que és obert a totes les persones i que si esborreu o modifiqueu qualsevol document o carpeta, ho feu per tots els usuaris. De manera que instal·leu el programet i ell us posarà un icona al vostre escriptori on podreu accedir sempre al servei. Vull dir que no cal que us baixeu i copieu totes les receptes, sempre hi seran allà i no haureu de ocupar espai al vostre ordinador.

Be trastegeu i mireu. I si la lieu i us carregueu  res, no patiu, cada dia restableixo la còpia de seguretat.

Apa doncs, a gaudir de la vida i a fer salut.


         Pot ser també t’interessen aquest altres tallers

C. Borrell, Nº 9. Sabadell. Barcelona
Tel. 93 727 37 16 / 665 966 039

No hay comentarios: