Tapa de Formatge Petit Nevat amanit amb pesto de nous i mel.


   Cursos ¨ Tallers ¨  Receptari

visita virtual a l'escola de cuina (video)  ¨ Tel. 93 727 37 16 - 665 966 039 



Formatge Petit Nevat amanit amb pesto de nous i mel.


Aquesta és una tapa senzilla feta com a neteja de boca i punt i final a les tapes.
Quedes prepara pel pastis o rebosteria si n'hi ha. I si no doncs ja està bé. En aquest cas una copa de cava, de vi dolç o de te fred amb llimona son la millor opció.

Desfés un formatge Petit Nevat amb les mans i posa’l dins un gerro per poder batre amb el túrmix. Afegeix 5 nous i 3 cullerades de mel. Comença a batre i ves afegint iogurt de cabra cullerada a cullerada fins aconseguir una crema ben desa però aplicable amb cullera sopera a sobre de la llesqueta de pa.

EL MUNTATGE


Posa una miqueta de mel per sobre el pa i ves carregant de crema de formatge fins aconseguir una llesqueta ben panxeruda. Decora amb nous semi trinxades i fils de mels.
   Cursos ¨ Tallers ¨  Receptari

visita virtual a l'escola de cuina (video)  ¨ Tel. 93 727 37 16 - 665 966 039 

C. Borrell, Nº 9. Sabadell. Barcelona
Tel. 93 727 37 16 / 665 966 039

  

No hay comentarios: