CREMA DE CEREALS


   Cursos ¨ Tallers ¨  Receptari

visita virtual a l'escola de cuina (video)  ¨ Tel. 93 727 37 16 - 665 966 039 

       CONTACTA

Crema de Cereals


La crema per esmorzar és ideal per prendre-la després del suc. El suc del mati al trobar l’estomac buit, passa en 10-15 minuts a la sang. Això és perquè la fruita no necessita digestió i no calen sucs gàstrics.

Per preparar-la calen 5 verdures de temporades tallades a daus prims. Es sofregeixen amb oli ecològic –arbequí és més suau- i es tiren 3 vegades més brou vegetal – ó aigua mineral- que gra.

El gra pot ser un, dos o tres. El millor és anar variant de verdures i de gra cada vegada que en feu. Els poso per ordre d’importància

Mill – Civada – Arròs integral- Quinoa- Ordi – Blat – Sègol –

Un cop comenci a bullir la sopa, hi tirem el gra o barreja de grans i s’espera que arrenqui el bull.

Aleshores es tapa i s’abaixa el foc. Cuinem el temps que el cereal necessiti. Mira la taula de temps de cocció a l’apartat “COM CUINAR BÉ”.

Pot afegir sempre all amb pell, romaní, sàlvia, pebre...

Aquesta sopa es pot menjar tal qual en gra o fer-la crema. Es magnífic afegir sèsam torrat per sobre –gomasio-

No hay comentarios: