Els Maki-Sushi


   Cursos ¨ Tallers ¨  Receptari

visita virtual a l'escola de cuina (video)  ¨ Tel. 93 727 37 16 - 665 966 039 

       CONTACTA


Com fer els Maki-Sushi
El sushi, és una manera molt agradable de menjar coses exòtiques. Per descomptat que no es tracta d’una menja tradicional mediterrània. Però per mi es un excel·lent aperitiu per festes i de tant en tant és un gran recurs que agrada a casi tothom.

 Aquí us deixo la meva experiència asiàtica:




PER MUNTAR ELS MAKIS
Feu primer l’arròs avinagrat  clica aquí per veure la recepta
  • Fulles d’alga Nori (talla les fulles a la meitat per la part més llarga)   
  • Arròs bullit
  • Cogombre, pastanaga, pimentón picant, oli de bitxos o Wasabi

Col·loca-la sobre l’estoreta per sushi un paper de film de manera que el film cobri tota estoreta. Tingues cura que cobreixi sense vessar.

Posa dos cullerades d'arròs i l'escampes ben bé per tal que el gruix sigui de poc menys de mig centímetre.

Ara cal posar de manera transversal una tira de pastanaga al vapor tan llarga com tot el maki. Ha de tenir mig centímetre de costat. Posa també una tira de cogombre de les mateixes dimensions. El cogombre ha de ser cru.

Les tires de pastanaga i cogombre han de quedar centrades i anar de banda a banda.

Ja pots embolicar amb l’ajut de l’estoreta.  El maki quedarà embolicat amb el film. Pots recargolar els extrems del film per prémer més el maki. Es poden conservar així a la nevera fins a tres dies.

NOTA:

Aquesta és la recepta bàsica, a partir d’aquí pots anar fent diferents farcits de peix, marisc, bolets saltats, alvocats amb gambes. Tonyina amb poma al forn...



C. Borrell, Nº 9. Sabadell. Barcelona
Tel. 93 727 37 16 / 665 966 039

No hay comentarios: