BUÑUELOS DE CUARESMA

   Cursos ¨ Tallers ¨  Receptari

visita virtual a l'escola de cuina (video)  ¨ Tel. 93 727 37 16 - 665 966 039 

       CONTACTA


INGREDIENTS:



          • Matafaluga al gust.
      • ½ Kg. de farina.
      • 4 ous.
      • La pell d’una llimona,
      • 1 sobre de llevat royal.
      • Anís (opcional).
      • Un culleradeta menuda de sal
Prepareu una infusió de matafaluga deixant-la bullir uns minuts.


Ratlleu la pell de  la llimona.

Pasteu tots els ingredients dins un bol i aneu afegint l’aigua de matafaluga mirant que no quedi massa espessa. Deixeu reposar uns minuts.

Poseu l’oli en abundància a escalfar.

Ha de ser oli  nou de bona qualitat.

Ja podeu anar fregint les porcions agafant-les amb els dits mullats en oli o amb ajut de dos culleres o amb una màniga pastissera

Quan siguin ben enrossits el traieu i els poseu sobre una plata amb força sucre per que l’agafin mentre son calents.

FARCITS:
·        Un cop fets, amb ajut d’una mànega amb cornet ben prim, es poden farcir de crema o xocolata injectant a pressió.

DE FRUITES:
·        La poma o les figues xopades en licor –per exemple-  es poden  mullar dins la massa i fregir.

DE BACALLÀ:
·        Només heu de batre el bacallà dessalat i esqueixat amb la massa.

DE TOT:
·        Ja vegeu que amb la massa de bunyols es pot arrebossar tot o esmicolar dins la massa el que us agradi. Des de herbes fins a arrebossar flors...


Txus Zubéldia, Cocinero © 2011

C. Borrell, Nº 9. Sabadell. Barcelona
Tel. 93 727 37 16 / 665 966 039

 


No hay comentarios: