SALBITXADA

   Cursos ¨ Tallers ¨  Receptari

visita virtual a l'escola de cuina (video)  ¨ Tel. 93 727 37 16 - 665 966 039 

       CONTACTA


    INGREDIENTS:

    2 pebrots de romesco

   2 tomàquets madurs

       1 grapat d’ametlles torrades

una culleradeta de cafè amb llet de sal

       4 tassetes d’oli d’oliva, 1 tasseta de vinagre de vi


Tingueu els pebrots de romesco en aigua tèbia 30 ó 45 minuts, eixugueu-los bé  i traieu-ne la cua i les llavors.

Escaliveu el tomàquet i la cabeça d’alls sense pelar.

Peleu-los i netegeu-los un cop freds

Tot seguit aneu afegint-hi a poc a poc una part de vinagre, mitja tasseta, aproximadament, i també poc a poc, dos tassetes d’oli, sempre sense parar de remenar amb la mà del morter.

Com  totes les salses populars, hi han tantes variants com a cuiners.

Les més esmentades, però, son les que se’ls hi posa bitxo, pebre vermell o menta fresca.


Txus Zubéldia, Cocinero © 2011

C. Borrell, Nº 9. Sabadell. Barcelona
Tel. 93 727 37 16 / 665 966 039

No hay comentarios: