ALLIOLI

   Cursos ¨ Tallers ¨  Receptari

visita virtual a l'escola de cuina (video)  ¨ Tel. 93 727 37 16 - 665 966 039 

       CONTACTA



INGREDIENTS:

  • 4 grans d’all.
  • Un pols de sal.
  • oli d’oliva

Peleu i col·loqueu els alls al morter amb una mica de sal fins aconseguir una pasta  llisa i untosa.


Ara aneu tirant l’oli gota a gota mentre remeneu amb la ma del morter.
 
A mig fer o al final, hi podeu tirar una mica de suc de llimona, vinagre o fins i tot aigua (només unes gotes a fi de fer-lo morter).

La salsa ha de quedar tant densa que la ma del morter s’ha d’aguantar dreta.


Txus Zubéldia, cuiner © 2011

C. Borrell, Nº 9. Sabadell. Barcelona
Tel. 93 727 37 16 / 665 966 039

No hay comentarios: