AMANIDA DE PATAT, SALMÓ I ALVOCAT


   Cursos ¨ Tallers ¨  Receptari

visita virtual a l'escola de cuina (video)  ¨ Tel. 93 727 37 16 - 665 966 039 

       CONTACTA



INGREDIENTES:
• 40 g. d’alvocat p/p
• 120 de patata bullida p/p
• 40 g de salmó fumat p/p
• 30 g de fulles d’enciam al teu gust
• 30 g. De vinagreta
• Brots i fruita secs per decorar

Talla la patata bullida en rodanxes i posa-les al fons d’un motlle o tallapastes de ració -8 cm de diàmetre-.
Tira una mica de vinagreta i posa la meitat del salmó al damunt.



Torna a posar un xic de vinagreta i una altra capa de patates. Ara és el torn de l’alvocat i de nou el salmó un xic més de vinagreta. Ja pots posar el motllo sobre el plat de servei.
Acompanya amb un pom d’enciam al teu gust amanida amb la mateixa vinagreta.


Txus Zubéldia, Cocinero © 2011

C. Borrell, Nº 9. Sabadell. Barcelona
Tel. 93 727 37 16 / 665 966 039

No hay comentarios: