COM FER TRUITES


   Cursos ¨ Tallers ¨  Receptari

visita virtual a l'escola de cuina (video)  ¨ Tel. 93 727 37 16 - 665 966 039 

       CONTACTA


Primer de tot feu un sofregit de temporada. Us recordo:

1. 5 vegetals com a mínim,
2. sofregit de ceba i all al menys d’una hora a foc minso.
3. La resta tallat al mateix tamany entre ells una altra hora.

Ja sabeu que lo habitual és posar-hi patata. El truquillo es fer-la fregir una mica,- la patata, tallada i rentada- i tirar-hi la sal mentre fregeix. Després de potxades, traieu l’excés d’oli i tireu una mica de brou o aigua i acabeu de coure.


Fem els ous


1. Els ous han d’estar molt ben batuts.
2. Es poden enriquir amb llet o nata líquida
3. També podeu tirar herbes o espècies

Tècnica per fer les Truites (II)


Maneres de fer

Truites unitàries.

1. Feu el sofregit o samfaina i mesureu a raó d’una tassa de cafè per ració
2. Tireu el sofregit ja fred dins els ous batuts i deixeu reposar per tal que es xopi tot.
3. Amb una paella inadherent de 18-20 cm tireu unes gotes d’oli i l’equivalent a un flamera del barreja d’ous i sofregit.
4. Només que quallin les vores –el centre ha d’estar líquid- tombeu-la amb ajut d'un plat i
5. Deixeu coure 2-3 minuts i fet.

Truites GRUIXUDES

1. Procediu com al cas anterior però feu servir una paella més gran, tant que hi càpiguen l’equivalent a una flamera per cada persona.
2. En aquest cas s’ha de coure a foc molt suau per tal que qualli be –sinó la cremareu de fora i quedarà crua per dins -
3. Es bona costum tapar aquest tipus de truites. Quan he fet truites molt gruixudes la hi quallat al forn i tapades.
4. Quan siguin ben quallades les vores, tombeu-la i acabeu de coure-la

No hay comentarios: