MOUSE DE XOCOLATA


   Cursos ¨ Tallers ¨  Receptari

visita virtual a l'escola de cuina (video)  ¨ Tel. 93 727 37 16 - 665 966 039 

       CONTACTA


INGREDIENTS

100 g de sucre,
300 g. de xocolata Nestlé postres
6 ous clares separades dels rovells,
200 g de llet
150 g de mantega, un xic de suc de llimona

Dins un bany Maria desfeu la mantega i tireu el sucre. Feu una crema. Tireu la xocolata i desfeu fins que quedi un altre cop una crema fina. Acte seguit apagueu el foc i aneu afegint els rovells d’un en un.

Quant la crema de xocolata amb ous sigui ja freda del tot, afegiu les clares muntades i remeneu suaument. Poseu la mousse dins els recipients que la servireu i poseu-la a la nevera.

Ja sabeu com penso; una mica de Brandi o Cointreua no li fa mal a ningú. Valtros mateixos, que el marc de cava o el Calvados tampoc son cap verí...

Altre cosa: un xic de pebre o unes gotetes de gingebre donen un toc molt interessat.


Txus Zubéldia, Cocinero © 2011

C. Borrell, Nº 9. Sabadell. Barcelona
Tel. 93 727 37 16 / 665 966 039

No hay comentarios: