EMPANADA


   Cursos ¨ Tallers ¨  Receptari

visita virtual a l'escola de cuina (video)  ¨ Tel. 93 727 37 16 - 665 966 039 

       CONTACTA


300 g de Massa Base (la de la pizza)
400 g de farcit al gust:
Samfaina,
Ceba i pebrot escalivat amb tonyina.
Arengada amb ceba i Romesco
Bacallà, Bolonyesa...

Estira la massa al doble de la mida de la safata que vulguis fer servir.


Enfarina la safata i diposita la massa a sobre deixant fora de la safata la meitat de la massa.

Posa el farcit ben distribuït i tapa’l solapant la massa que queda fora. Pinta amb ou o cus a pessics tota la vora


Pinta la superfície amb ou batut i forneja 20 minuts a 180º.


En realitat hi ha tantes empanades com cuiners o cuineres.

L’important es dominar la tècnica i fer després el farcit que us agradi.


Txus Zubéldia, Cocinero © 2011

C. Borrell, Nº 9. Sabadell. Barcelona
Tel. 93 727 37 16 / 665 966 039

No hay comentarios: