MARCA PER A PAELLA MIXTA

INGEDIENTS:

o Carn: Pollastre o Conill o els dos.
o Sípies i/o Calamars
o Tomàquet madur, cebes, alls i pebrot verd

La marca de la paella es en realitat una guisat.

Podeu consultar la carpeta de “guisats” i la fitxa de la “tècnica per fer arrossos” a la carpeta de “Arrossos i cereals”

Es tracta de fer un guisat prèvia fer l’arròs, es la base que transportarà els sabors intensos a través del brou que feu.

Ja veieu que fer arròs bo vol dir fer un bon guisat i un bon brou o fumet –brou de peix-

Cal primer, sofregir les carns. També saltegeu les sípies o calamars. Retireu-lo de la cassola i reserveu tot.

Feu un sofregit amb les verdures.

Un cop fet, afegiu les carn i les sípies, tireu un raig de vi blanc de bona qualitat i mulleu amb bon fumet. Poseu enriquir amb salsa de tomàquet.

Deixeu estofar i reserveu per fer servir, congelar o conservar en pots.

Jo us recomano que quan feu marca, la feu de carn o de peix o de marisc.

A una paella de peix es millor posar-hi més menes de verdures a posar-hi carns.

La carn amb les carns i el peix amb el peix.

Reviseu les receptes d’arròs i veureu com fer arrossos amb carn, peix o marisc.

No hay comentarios: