FIDEUÀ


INGREDIENTS:
• 1 ceba.
• 1 porro.
• 1 nap.
• 2 pastanagues.
• ¼ de col.
• 200 g de carbassa.
• 2 litres d’aigua mineral.
• 2 grills d’all.oli d’oliva.
• Llorer.
• Julivert
• 200 g de fideus de cabell d’àngel
• 150 g de salsa de tomàquet

PROCEDIMENT:
Fes un sofregit a l’olla amb la ceba, el porro, l’all i les pastanagues, tot tallat ben prim.

D’altra banda posa a bullir l’aigua amb la col, el llorer, la carbassa, el nap i una mica d’oli d’oliva

Quan sigui fet el sofregit, reserves la meitat i hi tires el brou colat.

Amb la resta de verdures, les passes pel turmix juntament amb la salsa de tomàquet.

Posa dins la paellera una bon raig d’oli i fregeix els fideus de cabell d’àngel fins que agafin color de mel.

Ara ja pots tirar la salsa i el sofregit que teníem reservat uns instants.

Només queda tirar 250 ml de brou.

Als pocs minuts, quan comencin a beure els fideus, poseu la paellera al forn uns 5 minuts més.


Txus Zubéldia, Cocinero © 2011

C. Borrell, Nº 9. Sabadell. Barcelona
Tel. 93 727 37 16 / 665 966 039

1 comentario:

Andrea dijo...

la fideuà no s'ha de fer amb fumet???