Mus de Bolets

Ingredients

300 gr de bolets varis.
1 ceba.
2 grans d’all.
2 ous frescos.
Sal.
Oli.
Pebre.
Sàlvia.

Recepta

Sofregeix els bolets amb la ceba i l’all.

Esmicola la meitat amb la batedora elèctrica i posa els rovells d’ou.

La clara cal muntar-la a punt de neu ferm.

Barreja els bolets batuts amb en sencers i posa tot dins una pudinera.

Barreja suaument les clares y forneja a bany Maria 25 m.

Per fer-lo en grans quantitats, recomano fornejar directament amb una placa de poca fondària amb un paper sulfuritzat a sota.

Desprès es pot tallar en la forma que més ens agradi. Atenció: sempre al bany Maria.

La meva intenció al fer aquesta recepta és la de presentar-ho en plan entrepà, posant alguns bolets entres dos planxes de mus i napant o semi-cobrint amb alguna crema, especialment de castanyes.





No hay comentarios: