Gaspatxo

Ingredients

· 1 cogombre
· 700 gr de tomàquets madurs.
· 1ceba petita.
· 1 1/2 litre d’aigua mineral.
· 1 gra d’all.
· ½ pebrot vermell.
· 4 cullaradetes de cafè de sal.
· 150 gr de pa dur.
· 2 ½ gots de tallat d’oli.
· ½ got de tallat de vinagre.


Recepta

Dins un recipient fondo, posa ½ litre d’aigua amb el pa.

Es pot guardar a la nevera.

La resta de vegetals es posen dins un recipient fonfo amb l’aigua restant i es tritura el més fi possible.

Esmicola el pa amb aigua fins que quedi ben fi.

A sobre del recipient de pa reduït a sopa, posa el colador xinès amb el turmix a dins i ves afegins el liquat de verdures amb el tumix en marxa per ajudar a passar.

Quan sigui tot colat dona una passada de turmix al resultat i ja es pot “ aliñar “ amb la sal, l’oli i el vinagre.

S’ha de servir a 7-10º.

· No peleu el cogombre ni l’all – sobre tot si son ecològics - la pell evita que repeteixi.
· Podeu fer coca ben prima de massa base per fer entrebancs –tropesone –
· També podeu decorar amb brots de soja i un raig d’oli cru.
· De vegades hi poso una cullerada de “ Ajoblanco “ per decorar.

No hay comentarios: