SEMI CONSERVES EN POTS DE VIDRE


INGREDIENTS:


Pots de vidre amb tapa hermètica
Baietes, pinces de cuina metàl·liques


Amb aquest senzill sistema tindreu la facultat d’aturar el temps.

· Es ideal per la vida dels que disposen de poc temps.
· Podeu fe unes llenties per mengar-ne avui i fer conserves per mengar una vegada a la setmana tot un mes o dos i fins a 6 mesos.


Els pots han de ser de vidre i amb tapa hermètica.

La tapa ha d’estar en bones condicions, es a dir, que no tingui cap bony i que per la part interna tingui la capa plàstica sense trencar i sense presència d’òxid.

Per començar, feu bullir pots i tapes submergits en aigua per espai de 5 minuts.

Un cop acabada de fer la salsa, sofregit, guisat, etc que vulgueu conservar,

Traieu els pots amb unes pinces metàl·liques i els poseu damunt una safata molt neta.
Aneu traient els pots a mida que els heu d’omplir.

Ompliu-los quant l’aliment encara es al foc acaban de fer-se i tapeu immediatament.

Com fer-ho

Conserva per tres mesos dins la nevera

1. Ompliu el pot esterilitzats fins a dalt de tot, ben plens i apreatats de manera que besin sobre la safata de sota i amb ajut d’una baieta neta, per no cremar-vos tapeu immediatament.

2. Immediatament poseu els pots cap per vall submergits amb aigua freda a l’aigüera amb glaçons o una ampolla d’aigua congelada, i


3. Quan les tapes es posin còncaves –facin una mica de bony cap a dins- ja les podeu treure de posa a la nevera

No hay comentarios: